НовиниЦентъраУслугиИгриКонтакти

Ден на хумора и шегата

Наближава 1-ви април – международният ден на шегата, на надлъгването и причудливите истории. Ден, очакван с голямо удоволствие от всички. Защото смехът трябва да се уважава… Защото смехът, казват, е здраве и тайно ни зарежда с надежда за нещо по-добро, което да ни се случи в живота… А Радой Ралин, големият наш сатирик, направи и световно откритие: Светът е оцелял, защото се е смял! J

По повод празника на смеха и шегата в Зеления център ще гостуват  хумористите от литературен клуб „Йордан Кръчмаров“ при НЧ “Паисий Хилендарски“, гр. Балчик, в състав Добри Добрев, Иван Статев, Веселин Романов и др. Ще имате възможност да се насладите на изложба с карикатури на художника Иван Чернев, носеща особеностите на балканския ни манталитет и пристрастия. 

Атрактивна изложба от кашпи и кукли, направени от кратунки от градината на приложничката Иванка Маринова от Шабла са съпътстваща част от събитието.

За всички, на които им се чете. За всички, на които им се смее. За всички, които искат да се видим. За всички, които искат просто да се разнообразят на едно прекрасно място.


Добре сте дошли
при нас на 1-ви април в 11 часа!

 

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35