НовиниЦентъраУслугиИгриКонтакти

Книжен кът в Зеления център и „Моши моши, Япония“

 Здравейте приятели,

вдъхновени от любовта към книгите, създадохме място за вас с уютна книжна атмосфера. Това се реализира с подкрепата на издателства „Сиела“ и „ИнфоДар“. С удоволствие Ви предлагаме да се насладите на приключението да намерите своето усещане за книга сред множеството други, да разнообразите времето с децата си, да срещнете правилния избор за подарък, с който да изненадате любим човек, да прочетете първата страница от завладяващ роман и да не искате да си тръгнете без него...

Ние вярваме и искаме да бъдем мястото, на което любовта среща не само книгите, но и културата, която обогатява, променя и вдъхновява всекидневието ни. Затова неслучайно сме поканили авторката на една от най-търсените книги у нас в последните пет месеца „Моши моши, Япония“, Юлияна АнтоноваМурата.

Като културно аташе в Токио преди години и като дългогодишен дипломат с ранг на пълномощен министър, госпожа Юлияна Антонова- Мурата днес не спира да работи за популяризиране на културата и на двете страни. България - като нейна родина и Япония като страната, в която живее със семейството си, по някакъв магичен начин стават по-близки благодарение на разказите, които авторката излива от душата си.

Май е, пролетно е, слънчево е, време е за книжки и сладки приказки. Заповядайте на 27 май/събота/ от 17:30 ч. в Зелен Образователен център. Ще бъде хубаво! J

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35