НовиниЦентъраУслугиИгриКонтактиНов материал

Нов материал

 Уважаеми туристически предприемачи, хотелиери, собственици на къщи за гости, ресторантьори,

Каним Ви на обща среща на туристическия бранш, която ще се проведе на 09.03.2018 г. (петък) от 14:00 ч. в сградата на Зелен образователен център, гр. Шабла.

Целта на срещата е да отчетем резултатите от изминалия туристически сезон и да обсъдим възможностите за взаимодействие помежду си, за да бъдем по-ефективни в усилията си да предоставяме качествена туристическа услуга.

Срещата ще премине при следния Дневен ред:

1. Представяне на резултатите от Отчета за изпълнение на Програмата за развитие на туризма в община Шабла за 2017 година.

2. Възможности за финансиране по Програма за развитие на селските райони (ПРСР) – лектор инж. Геновева Друмева, Управител на Областен Информационен Център – Добрич.

3. Възможности за финансиране по Стратегия за местно развитие към Местна инициативна рибарска група /МИРГ/ Шабла – Каварна – Балчик. Лектор – Нелко Йорданов, Координатор на МИРГ.

4. Зелен образователен център и предложения за взаимодействие с туристическите предприемачи.

5. Обсъждане на Формуляр за обратна връзка по отношение на качеството на предлаганите услуги в туристическите обекти и в общината като цяло.

6. Други

 

Надяваме се на Вашата активност и добри предложения!

 

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35