НовиниЦентъраУслугиИгриКонтакти

21-ви май – Европейски Ден на НАТУРА 2000

21-ви май – Европейски Ден на НАТУРА 2000

Европейската екологична мрежа НАТУРА 2000 е създадена с цел опазване на редки и защитени видове и техните местообитания в Европейския съюз. За да се привлече вниманието на гражданите на Европа към опазването на биоразнообразието, ЕС популяризира отбелязване на Деня на НАТУРА 2000 във всички Европейски страни.
НАТУРА 2000 осигурява на местните хора допълнителни възможности като компенсаторни плащания, популяризиране на алтернативен туризъм и потенциал за устойчиво развитие на отдалечени райони със съхранена природа.
В тази връзка сме подредили изложба "Червеногушите гъски“, предоставена ни от ФПС "Зелени балкани", която може да бъде посетена до края на месец май 2018 г. 
Чрез серия от атрактивни фотоси, тематично подбрани и аранжирани в поредица от информационни пана, може да научите интересни факти за вида, зимуващ в района на Шабленско и Дуранкулашко езера. ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35