НовиниЦентъраУслугиИгриКонтакти

МЕСТНИТЕ ТАЛАНТИ ВПЕЧАТЛИХА С ТАЛАНТИТЕ СИ

Традиционно, за поредна година Зеленият образователен център стана творческо средище на талантливи хора от нашата община. Произведенията бяха изложени непосредствено от самите автори на вниманието на гражданите и гостите на града.
В първия ден на август, около шест часа вечерта, кметът на община Шабла, Мариян Жечев с очевидно доволство откри изложбата-базар с думите, че „Господ е дал малко повече от повече на някои наши съграждани“. 
И тази година, Деси Донева и Краси Бончев, със своите музикални изпълнения, приповдигнаха творческата атмосфера и музикално допълниха очарованието на експозицията. Участници в тазгодишното издание на „Местни таланти“ са: Полина Сенкова; Милица Дамянова, Галина Димитрова, Доротея Панчева, 13-годишния Борис Симеонов, Десислава Пламенова, Гинка Терзийска и дъщерите й Биляна Делева и Даниела Терзийска-Петрова. Тазгодишната изложба на местните таланти е прощъпулник за 9-годишния Александър Пендов, за Мария Илиева, известна в Шабла като Мура и 68-годишния Валентин Йорданов – Енергото. Неизменен участник е и Центърът за социална рехабилитация и интеграция (ЦСРИ) в Шабла. Колективът, с ръководител Дарина Йорданова, за пореден път представи пред жителите и гостите на общината богатата палитра от изработени от потребителите на ЦСРИ сувенири – плетива, рисунки, декупажи. Със сумите, събрани от продажбата на техните произведения, ЦСРИ помага на нуждаещи се хора от общината.
Иложбата-базар на произведенията на местните таланти ще продължи поне до средата на август.

Заповядайте, гарантираме,че ще Ви допадне!

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35