НовиниЦентъраУслугиИгриКонтакти

Камерен концерт

 В рамките на „Дни на морето Шабла 2019“ Община Шабла със съдействието на г-н Камен Кенов и Зелен образователен център Ви каним на камерен концерт.

На 23 август (петък) от 17,30 ч. ще имаме удоволствието за втори път да посрещнем на шабленска сцена и да се насладим на прекрасното музициране на младата пианистка Лили БОГДАНОВА.

Тя ще ни представи богата едночасова програма от произведения на Хайнд, Бетховен, Шуберт и Дебюси.

Лили Богданова е млад, но с богат музикален опит, изпълнител. Завършила е Националното Музикално Училище "Любомир Пипков" в класа на Емилия Канева, след което следва в Националната музикална академия "проф. Панчо Владигеров" при проф. д-р Борислава Танева. В момента е студентка във Висше училище за музика "Ханс Айслер" в Берлин, където продължава обучението си по пиано при проф. Елдар Неболсин. През 2017 г. става стипендиантка на швейцарската фондация "Клаварте".

Лили е носителка на наградата "Млад музикант на 2014 г.", както и на множество други награди от национални и международни конкурси. Лили се изявява като солист на български и чуждестранни оркестри, свири на сцените на редица европейски държави, също в САЩ и Япония. Месец март 2018 г. й предстои изпълнение на Концерт за пиано и оркестър от Клара Шуман със Софийска филхармония в зала "България". За нас беше удоволствие да бъдем домакини на толкова талантлива и успешна млада музикантка.

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35