НовиниЦентъраУслугиИгриКонтакти

Покана за изложба

 Петък, 4 октомври от 18:00 часа в Зелен образователен център ще се проведе лекция-беседа с проф. Тодор Галунов на тема „Проблеми и предизвикателства пред местната власт“.

Проф. Тодор Галунов е преподавател във ВТУ “Св.св. Кирил и Методий” по история на българския политически живот, Избори и избирателни системи, Местна власт и самоуправление, Парламентарен процес и практика, История на европейската интеграция. Доктор по история от 1998, Доцент по история от 2002, Доктор на политологическите науки от 2009, Професор по политология от 2011.

Изнасял е лекции в Московски, Волгоградски и Белгородски държавен увиверситет в Русия. Преподавал е още в Литва, Латвия, Естония, Полша, Грузия, Северна Македония, Сърбия, Хърватия и Косово.

Виден общественик, Фиде майстор по шахмат, автор на множество студии, статии, монографии и книги. Коментатор по политически въпроси в националните медии. 

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35