НовиниЦентъраУслугиИгриКонтакти

Новини

"Магията Мехенди - рисуване на тялото с къна“

17.07.2018

Здравейте приятели, в събота/21.07/, ви каним да се запознаете с Mani Henna Art и древното изкуство за декориране на тялото с билката къна. Всеки ще има възможност да изпробва традиционната Индийска техника за рисуване с конус. Пастата за рисуване е направена изцяло от натурални продукти - къна(lowsonia Inermis), лавандулово масло, захар и вода. Ще говорим за охлаждащото, балансиращо и релаксиращо действие на билката и ще изпробваме различни дизайни от Индия, Африка и Арабските държави. Водещ: Маноела Игнатова 16 ч. – работилница за деца, такса участие – 6 лв. 17 ч.- работилница за възрастни, такса участие – 10 лв. Събитието ще се проведе при минимум 5 записали се участника.
[още »]

Литературно-музикални вечери

17.07.2018

Като най-нежен полъх на лятото ще протекат планираните „Литературно-музикални вечери“, които община Шабла и Зелен образователен център организират в рамките на традиционните за Шабла „Дни на морето“. Предстоят Ви вълнуващи срещи с едни от най-вдъхновените майстори на перото и мелодията. Съмишленик на цикъла „Литературно-музикални вечери“ е добре познатият ни шабленски зет г-н Емил Басат – литературен журналист и историк на превода. С негово съдействие екипът на Зелен център ще подготви и обгрижи поредица от литературно-музикални събития, които, вярваме, ще Ви оставят дълбоко запомнящ се летен спомен.
[още »]

Обява - Местни творци, 2018 г.

17.07.2018

Здравейте, приятели! За шеста поредна година, Зелен образователен център дава поприще на местни творци в приложното и изобразителното изкуства, които ще могат да покажат своите произведения пред широка аудитория. Каним всички, които имат желание да се включат в тазгодишната изложба, която ще се открие на 1 август да донесат творбите си в срок до 30 юли/понеделник/. ОЧАКВАМЕ ВИ!
[още »]

Лятна програма за деца

11.06.2018

Здравейте, приятели! Наближава лятото – времето, в което децата ще се отдадат на игри и забавления. Ще имат мнооого свободно време. За да не стоят по цял ден пред компютри и таблети, а да лудуват на воля сред природата и да общуват с приятели, ние им подгоготвяме не само интересна и забавна, но и полезна лятна програма. В продължение на 2 месеца(юли и август), нашият екип ще се погрижи децата да изживеят едно пълноценно лято, изпълнено с игри и забавления, нови приятелства и незабравими летни приключения. С удоволствие ви представяме нашето предложение за свободното време на вашето дете през лятото.
[още »]

ПОКАНА

31.05.2018

Уважаеми туристически предприемачи, хотелиери и ресторантьори, Каним Ви на среща на туристическия бранш, която ще се проведе на 07.06.2018 г./четвъртък/ от 14:00 ч. в сградата на Зелен образователен център, гр. Шабла. Целта на срещата е да обсъдим възможностите за взаимодействие помежду си при разработването на района на община Шабла като атрактивна туристическа дестинация. Срещата ще премине при следния дневен ред: 1.Зелен образователен център с предложения за съвместно разработване на Стратегия за развиване на община Шабла като атрактивна туристическа дестинация. 2.Зониране на дестинацията и очертаване на нейните силни и слаби черти, възможности и заплахи. 3.Роли и предложения за подобряване на наличния ресурс с цел повишаване качеството на предоставяните услуги. 4.Други Надяваме се на Вашата активност и предложения.
[още »]

21-ви май – Европейски Ден на НАТУРА 2000

22.05.2018

21-ви май – Европейски Ден на НАТУРА 2000 Изложба "Червеногушите гъски“, предоставена ни от ФПС "Зелени балкани", може да бъде посетена до края на месец май 2018 г. Чрез серия от атрактивни фотоси, тематично подбрани и аранжирани в поредица от информационни пана, може да научите интересни факти за вида, зимуващ в района на Шабленско и Дуранкулашко езера. ЗАПОВЯДАЙТЕ!
[още »]

Среща с туристическия бранш

21.05.2018

Уважаеми туристически предприемачи, хотелиери, собственици на къщи за гости, ресторантьори, Каним Ви на обща среща на туристическия бранш, която ще се проведе на 09.03.2018 г. (петък) от 14:00 ч. в сградата на Зелен образователен център, гр. Шабла. Целта на срещата е да отчетем резултатите от изминалия туристически сезон и да обсъдим възможностите за взаимодействие помежду си, за да бъдем по-ефективни в усилията си да предоставяме качествена туристическа услуга.
[още »]

Меден рай

02.03.2018

Насладихме се на удоволствието да създадем „МЕДЕН РАЙ“ заедно с шабленските производители на мед. Дивно, медено вкусно и окриляващо беше съприкосновението със семейство Михови, собственици на „Медената къща“ от с. Прилеп, Добричко. Сладкодумната „Царица на меда“ ни възхити с усърдието, обичта и трудолюбието си. Базарът на мед и пчелни продукти ще продължи до 1-ви март.
[още »]

Откраднато - с конци и думи

02.02.2018

Къде: Зелен образователен център С кого: ШушулкаEven art – Доротея Панчева и Искра Урумова Кога: 17 февруари/събота/ от 11 до 13 ч. Сговорна дружина – мартенички прекрасни прави!
[още »]

„Lady in pearls and black“

23.11.2017

Осми декември e денят, в който джаза ще се срещне с класиката и вечните евъргрийни, а ние каним всички меломани на събитието „Lady in pearls and black“ в Зелен образователен център от 18:00 ч.
[още »]

Страница: първа | 1 | 2 | 3 | следваща | последна (22)

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35