НовиниЦентъраУслугиИгриКонтакти

Новини

ПОКАНА

31.05.2018

Уважаеми туристически предприемачи, хотелиери и ресторантьори, Каним Ви на среща на туристическия бранш, която ще се проведе на 07.06.2018 г./четвъртък/ от 14:00 ч. в сградата на Зелен образователен център, гр. Шабла. Целта на срещата е да обсъдим възможностите за взаимодействие помежду си при разработването на района на община Шабла като атрактивна туристическа дестинация. Срещата ще премине при следния дневен ред: 1.Зелен образователен център с предложения за съвместно разработване на Стратегия за развиване на община Шабла като атрактивна туристическа дестинация. 2.Зониране на дестинацията и очертаване на нейните силни и слаби черти, възможности и заплахи. 3.Роли и предложения за подобряване на наличния ресурс с цел повишаване качеството на предоставяните услуги. 4.Други Надяваме се на Вашата активност и предложения.
[още »]

21-ви май – Европейски Ден на НАТУРА 2000

22.05.2018

21-ви май – Европейски Ден на НАТУРА 2000 Изложба "Червеногушите гъски“, предоставена ни от ФПС "Зелени балкани", може да бъде посетена до края на месец май 2018 г. Чрез серия от атрактивни фотоси, тематично подбрани и аранжирани в поредица от информационни пана, може да научите интересни факти за вида, зимуващ в района на Шабленско и Дуранкулашко езера. ЗАПОВЯДАЙТЕ!
[още »]

Среща с туристическия бранш

21.05.2018

Уважаеми туристически предприемачи, хотелиери, собственици на къщи за гости, ресторантьори, Каним Ви на обща среща на туристическия бранш, която ще се проведе на 09.03.2018 г. (петък) от 14:00 ч. в сградата на Зелен образователен център, гр. Шабла. Целта на срещата е да отчетем резултатите от изминалия туристически сезон и да обсъдим възможностите за взаимодействие помежду си, за да бъдем по-ефективни в усилията си да предоставяме качествена туристическа услуга.
[още »]

Меден рай

02.03.2018

Насладихме се на удоволствието да създадем „МЕДЕН РАЙ“ заедно с шабленските производители на мед. Дивно, медено вкусно и окриляващо беше съприкосновението със семейство Михови, собственици на „Медената къща“ от с. Прилеп, Добричко. Сладкодумната „Царица на меда“ ни възхити с усърдието, обичта и трудолюбието си. Базарът на мед и пчелни продукти ще продължи до 1-ви март.
[още »]

Откраднато - с конци и думи

02.02.2018

Къде: Зелен образователен център С кого: ШушулкаEven art – Доротея Панчева и Искра Урумова Кога: 17 февруари/събота/ от 11 до 13 ч. Сговорна дружина – мартенички прекрасни прави!
[още »]

„Lady in pearls and black“

23.11.2017

Осми декември e денят, в който джаза ще се срещне с класиката и вечните евъргрийни, а ние каним всички меломани на събитието „Lady in pearls and black“ в Зелен образователен център от 18:00 ч.
[още »]

К О Н Ф Е Р Е Н Ц И Я „ШАБЛЕНСКИЯТ КРАЙ – ПЕРЛА В ПРАИСТОРИЧЕСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ПО ЗАПАДНОТО ЧЕРНОМОРИЕ И ДОЛНИЯ ДУНАВ“

16.10.2017

21 октомври 2017 г. в Зелен образователен център, гр. Шабла
[още »]

Фестивал на хвърчилата

21.09.2017

22 септември (петък), 18 ч., Зелен образователен център-откриване с изложба „Ние и Земята сме едно“ на Стамен Касабов и музиката на „ФАРА БЕНД“ 23 септември (събота) „ЛЕТЯЩА ФЕЕРИЯ“ ОТ 10 ч. ДО МРЪКВАНЕ, местността „Малкото море“, южно от Фара на нос Шабла ще се преобрази в още по-приказно място, посрещайки ежегодния Фестивал на хвърчилата.
[още »]

Работилница за хвърчила

21.08.2017

Работилницата ще се проведе на 22 септември от 10 ч. в Зеления център при минимум 5 участника и ще бъде своеобразна подготовка за предстоящия Фестивал на хвърчилата-23 септември/събота/. Представител на Marti Kite Club – Турция ще бъде Ваш инструктор и ще Ви напътства при изработката на хвърчило.
[още »]

изложба базар

14.08.2017

Зелен образователен център и Русенска творческа гилдия имат удоволствието да ви поканят на изложба-базар. Силвия Кузманова - ръчно изработени кукли Северина Жорова - бижута от полимерна глина Емилия Данова и Светла Кърчева - карвинг свещи Светла Аврамова - рисувана коприна, батик картини и шалове. Заповядайте на 15 август/вторник/ от 18:00 ч. в Зелен образователен център
[още »]

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35