НовиниЦентъраУслугиИгриКонтакти

Новини

ТРЕТИ ОТКРИТ МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ШАХМАТ „ШАБЛА 2012”(13-16.06)

06.06.2012

От 13 до 16 юни в Зеления образователен център ще се проведе международен открит турнир по шахмат. Организатори на проявата са шах клуб „Хармония”, Община Шабла и Българската федерация по шахмат. Турнирът ще протече под патронажа на кмета на община Шабла проф.Райна Бърдарева.
[още »]

Визита на Посланика на Норвегия в Шабла

16.05.2012

На 15 май, в Зеления образователен център в град Шабла Нейно превъзходителство, посланикът на Кралство Норвегия в България, г-жа Тове Скарстейн и кметът на община Шабла, проф. Райна Бърдарева, д.п.н откриха фотоизложба „Снимки от Норвегия”. Изложбата е на фотографа Владимир Донков и е част от събитията, с които посолството на Норвегия отбелязва националния празник на страната-17 май.
[още »]

Шабла представя „Снимки от Норвегия”

09.05.2012

Имаме удоволствието да ви поканим на 15 май 2012 г. от 17.00 часа на откриването на фото-изложба „Снимки на Норвегия”, която ще бъде изложена в Зеления образователен център в град Шабла. Изложбата ще бъде открита от Нейно Превъзходителство г-жа Тове Скарстейн, посланик на Кралство Норвегия и проф. Райна Бърдарева, кмет на община Шабла.
[още »]

„Шабла чете любими страници”

02.05.2012

Библиотеката при Народно читалище „ЗОРА 1894”, гр. Шабла организира „Шабла чете любими страници” по повод Световния ден на книгата и авторското право- 23 април.
[още »]

Детски маратон на четенето

25.04.2012

Целодневна Детска Градина „Дора Габе”, гр. Шабла, съвместно с библиотеката при Народно читалище “Зора 1894”, се включи в кампанията “Национален маратон на четенето 2–23 април 2012 година”.
[още »]

Отпразнувахме Деня на Земята

24.04.2012

Ученици от СОУ „Асен Златаров”, Общински детски комплекс, Зелен образователен център, БДЗП и скаутски клуб „Ястребите“ отбелязахме Международния ден на Земята. Празникът беше и заключителното събитие по програмата „Земята- наш дом” в рамките на Националната кампания „Участвам и променям“.
[още »]

Скаутско обучение

20.04.2012

Като членове в Скаутски клуб "Ястребите"-гр. Шабла, аз - Димитър Дончев и брат ми - Александър Дончев, поднасяме сърдечни благодарности на Кмета на община Шабла - проф. Райна Бърдарева, за оказаната подкрепа! Благодарности заслужава и ръководителя на Зеления образователен център – Даниела Тодорова за съдействието с екипировката за обучението.
[още »]

Акция за почистване на еко маршрути в рамките на Националната кампания

11.04.2012

На 10 април 2012 г. се проведе акция за почистване на района около Шабленска тузла. Почистването е част от дейностите по облагородяване на трасетата, по които ще минават еко маршрутите, включени в туристическата услуга „Един ден в района на Шабла”.
[още »]

Да отпразнуваме заедно Деня на Земята

10.04.2012

Скъпи приятели, на 22 април (неделя) Зелен образователен център ще отбележи Деня на Земята с много игри на екологична тематика и викторина от националната кампания „Участвам и променям“.
[още »]

О Б Я В А

05.04.2012

Зелен образователен център уведомява жителите на община Шабла и всички, които са били учители и ученици в Старото училище, че събира снимки на сградата от различни поколения.
[още »]

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35