НовиниЦентъраУслугиИгриКонтакти

Новини

Ден за равносметка

30.06.2011

На 20 юни, на тържество в Зеления образователен център в град Шабла дипломите си получиха зрелостниците от випуск 2011 на СОУ „Асен Златаров”.
[още »]

Среща на БДЗП с група учители от област Добрич

21.06.2011

На 17 юни 2011г. в Зеления образователен център в гр. Шабла се проведе първата работна среща със съветващата група учители от ключовите територии на проекта „Опазване на зимуващата популация на световно застрашената червеногуша гъска”.
[още »]

Редовно заседание на АБЧО

13.06.2011

Община Шабла бе домакин на редовното заседание на УС на Асоциацията на българските черноморски общини (АБЧО). То бе открито от Марияна Кънчева, изпълнителен директор на Асоциацията. Тя представи на участниците в срещата информация за напредъка по изпълнението на текущите проекти, за първото полугодие на 2011 и за свършеното по проектите, стартирали през настоящата година.
[още »]

Работилница за хвърчила

08.06.2011

На 7 юни 2011година от 14 часа в Зеления образователен център в гр. Шабла Българското дружество за защита на птиците (БДЗП) организира работилница за хвърчила за малките жители от района.
[още »]

Природозащитна бригада 15 -24 юли 2011 година, Къмпинг

03.06.2011

„С ДОБРА ВОЛЯ ЗА ПРИРОДАТА НАШАБЛА За втора поредна година Шабла става домакин на природозащитната бригада край Шабленска тузла, посветена на три основни цели: грижата за и опазването на естествените хабитати в общината; създаването на социална мрежа между хора от различни възрастови групи, различни части на България и света, различни професии и интереси, обединени около идеята за благото на българската природа; и трето, популяризирането на концепцията за доброволчеството.
[още »]

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН ОЛИМПИЙСКИ СЪБОР „ЮНАЧЕ”

02.06.2011

На 31 май в град Шабла беше запален олимпийският огън на Седмия национален олимпийски събор „Юначе”. Честта, да бъде негов домакин тази година имаше най-северната черноморска община. Той се проведе под патронажа на председателя на БСФС, Светослав Иванов и на кмета на общината, Красимир Кръстев. Участниците в събора-деца от І–ІV клас от Велико Търново, Лясковец, Свиленград, София, Шабла, Шумен и Дуранкулак се включиха във факелното шествие по улиците на Шабла. То бе водено от мажоретен състав от ОДК град Тервел, под звуците на градския духов оркестър.
[още »]

ПОСЕЩЕНИЕ НА ДЕЦАТА ОТ ОУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“- ДУРАНКУЛАК В ЗЕЛЕН ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР.

28.05.2011

На 28.05.2011 г. учениците от ОУ „Св. Климент Охридски“, заедно със своите преподаватели посетиха Зеленият образователен център.
[още »]

Срещи на поддръжниците и доброволците по проект „Опазване на зимуващата популация на червеногушата гъска”

27.05.2011

На 27 май 2011г. в Зеления образователен център – гр. Шабла се проведе първата работна среща с групата на поддръжниците по дейност D8 – „Изграждане на обществено разбиране и включване на местните общности в дейности, касаещи червеногушата гъска чрез създаване на местна група от поддръжници“.
[още »]

ВИСОК ПРИЗ ЗА ЮЛИЯНА ИСЕВА

26.05.2011

Юлияна Исева от Шабла е победителят в третия национален литературен конкурс „Георги Давидов”. На 26 май, в Зеления образователен център, Юлияна Исева бе отличена сред 75 поетични дарования от цялата страна.
[още »]

„АРТ ПЪТЕКИ ШАБЛА 2011”

18.05.2011

На 18 май бе закрито шестото издание на Пленера по живопис „Арт пътеки Шабла 2011”, който е по инициатива на художника, Коста Костов и се осъществява с финансовата помощ на община Шабла. По традиция Пленерът завършва с изложба на картини.
[още »]

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35