НовиниЦентъраУслугиИгриКонтакти

Новини

Природозащитна бригада 15 -24 юли 2011 година, Къмпинг

03.06.2011

„С ДОБРА ВОЛЯ ЗА ПРИРОДАТА НАШАБЛА За втора поредна година Шабла става домакин на природозащитната бригада край Шабленска тузла, посветена на три основни цели: грижата за и опазването на естествените хабитати в общината; създаването на социална мрежа между хора от различни възрастови групи, различни части на България и света, различни професии и интереси, обединени около идеята за благото на българската природа; и трето, популяризирането на концепцията за доброволчеството.
[още »]

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН ОЛИМПИЙСКИ СЪБОР „ЮНАЧЕ”

02.06.2011

На 31 май в град Шабла беше запален олимпийският огън на Седмия национален олимпийски събор „Юначе”. Честта, да бъде негов домакин тази година имаше най-северната черноморска община. Той се проведе под патронажа на председателя на БСФС, Светослав Иванов и на кмета на общината, Красимир Кръстев. Участниците в събора-деца от І–ІV клас от Велико Търново, Лясковец, Свиленград, София, Шабла, Шумен и Дуранкулак се включиха във факелното шествие по улиците на Шабла. То бе водено от мажоретен състав от ОДК град Тервел, под звуците на градския духов оркестър.
[още »]

ПОСЕЩЕНИЕ НА ДЕЦАТА ОТ ОУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“- ДУРАНКУЛАК В ЗЕЛЕН ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР.

28.05.2011

На 28.05.2011 г. учениците от ОУ „Св. Климент Охридски“, заедно със своите преподаватели посетиха Зеленият образователен център.
[още »]

Срещи на поддръжниците и доброволците по проект „Опазване на зимуващата популация на червеногушата гъска”

27.05.2011

На 27 май 2011г. в Зеления образователен център – гр. Шабла се проведе първата работна среща с групата на поддръжниците по дейност D8 – „Изграждане на обществено разбиране и включване на местните общности в дейности, касаещи червеногушата гъска чрез създаване на местна група от поддръжници“.
[още »]

ВИСОК ПРИЗ ЗА ЮЛИЯНА ИСЕВА

26.05.2011

Юлияна Исева от Шабла е победителят в третия национален литературен конкурс „Георги Давидов”. На 26 май, в Зеления образователен център, Юлияна Исева бе отличена сред 75 поетични дарования от цялата страна.
[още »]

„АРТ ПЪТЕКИ ШАБЛА 2011”

18.05.2011

На 18 май бе закрито шестото издание на Пленера по живопис „Арт пътеки Шабла 2011”, който е по инициатива на художника, Коста Костов и се осъществява с финансовата помощ на община Шабла. По традиция Пленерът завършва с изложба на картини.
[още »]

“ЕЗИК МОЙ”

18.05.2011

По случай един от най-светлите празници, а именно 24 май - денят на Кирил и Методий, осмокласниците от СОУ “Асен Златаров” организираха тържество в Зеления образователен център, посветено на книжовния език.
[още »]

ПАРАД НА ЛИТЕРАТУРНИТЕ ГЕРОИ

16.05.2011

На 16 май, в Зеления образователен център се състоя Парада на литературните герои. Главни участници в него бяха учениците от първи клас на СОУ „Асен Златаров”.
[още »]

Хайгашод Агасян гостува в Шабла

11.05.2011

АЗ СЪМ ЩАСТЛИВ ЧОВЕК… На 4 май бяха официално открити Майските празници 2011 година в община Шабла. Началото бе поставено с гостуването на Хайгашот Агасян-известен български инструменталист, певец и композитор.
[още »]

14 безработни получиха удостоверенията си за преквалификация

09.05.2011

Миналата седмица 14 безработни граждани получиха удостоверенията си за преквалификация, след като преминаха 5 месечен курс на обучение за еколози. Това стана благодарение на ОП „Развитие на човешките ресурси”-фаза 2, схема „Развитие”.
[още »]

Страница: първа | предишна | 23 | 24 | 25 | последна (25)

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35