НовиниЦентъраУслугиИгриКонтакти

Новини

ПОКАНА

12.04.2017

По случай Деня на Земята студенти от Национална художествена академия, специалност „Художествена обработка на метала” с ръководител Емил Бачийски представят малки пластики от рециклиран метал, посветени на Земята и нейните животински обитатели.
[още »]

ОБЩЕСТВЕНА КАМПАНИЯ „ДА СЪТВОРИМ ГОРА”

30.03.2017

По повод седмицата на гората Община Шабла, Зелен Образователен Център, СУ „Проф. Асен Златаров“-IV „Б“ И VIII клас, Скаутски Клуб „Ястребите“, Екоколект АД и ДЛС-Балчик организират обществена кампания „ДА СЪТВОРИМ ГОРА” Събитието ще се проведе на 07.04.2017 г. (петък). Събираме се в 9.00 ч. пред сградата на общинска администрация.
[още »]

Ден на хумора и шегата

30.03.2017

По повод празника на смеха и шегата в Зеления център ще гостуват хумористите от литературен клуб „Йордан Кръчмаров“ при НЧ “Паисий Хилендарски“, гр. Балчик, в състав Добри Добрев, Иван Статев, Веселин Романов и др. Ще имате възможност да се насладите на изложба с карикатури на художника Иван Чернев, носеща особеностите на балканския ни манталитет и пристрастия. Атрактивна изложба от кашпи и кукли, направени от кратунки от градината на приложничката Иванка Маринова от Шабла са съпътстваща част от събитието.
[още »]

Изложба

27.02.2017

На 02 март/четвъртък/ от 17.00 ч. в Зеления образователен център ще бъде открита изложба „Конете - сила и свобода“. На нея ще видите гоблени, изработени от жени от община Шабла, както и картини на художниците Николай Донков и Николай Русев. Изложбата е посветена на празника Тодоровден. ЗАПОВЯДАЙТЕ!
[още »]

ПОКАНА

03.02.2017

По случай Тодоровден - 04 март, Зеленият образователен център организира изложба на гоблени под наслов „Конете - сила и свобода“. За трети път жителите на града ще имат възможността да се докоснат до изкуството на жените - гобленарки на община Шабла и да се насладят на хармонията от цветове и изящество. Ще се радваме, ако се включат повече майсторки на ръкоделието. Молим всички желаещи участнички в изложбата да предоставят творбите си в срок до 25 февруари (събота) в Зеления образователен център! Единственото условие е в гоблените да присъства образ на кон. Изложбата ще се състои при събрани минимум 15 гоблена и ще бъде открита в навечерието на празника.
[още »]

Алтъна разказва

23.01.2017

За нас всяка майка е „Герой всеки ден“. Затова за поредна година, по случай Бабинден, Зелен образователен център отбеляза празника, като посрещна своя пръв гост Ивелина Никова - по професия главен счетоводител, но същевременно автор на стихосбирките „Златни нишки“, „България в сърцето ми“, „Копнеж по слънце“ и "В тебе аз ще остана", както и на повестта „Алтъна“.
[още »]

ПОКАНА

17.01.2017

Мили приятели, по случай Бабинден, „Алтъна“ и Зелен образователен център Ви канят да погледнете света през други очи и да разберете, че колкото сме различни, толкова сме и еднакви, когато пуснем доброто в душите си. Осмелете се и прекрачете през дебрите на Родопа планина, за да узнаете историята на Алтъна, родена в земята на траките и наследила дарбата на Орфей-на 21 януари/събота/ от 11:30 ч. Очакваме Ви!
[още »]

КОЛЕДНО МАТИНЕ

17.01.2017

„Чаени истории“ се наричаше организираното Коледно матине, което се състоя на 10 декември в Зеления образователен център. Идеята възниква от нетрадиционните календари „Чаени истории“, чиито илюстрации и текстове към тях са вдъхновени от нещата наоколо. В тях са споделени много лични мисли, разговори и преживявания и са част от един особен илюстрован дневник. Съботният ден събра четири талантливи дами - Елен Сабатини, Елена Соленкова, Николинка Крайчева и Теофания Христова, и нашите гости на чаша ароматен чай, хубава музика и ароматни сладки. Присъстващите можеха още да разгледат и закупят ръчно изплетени сувенири и натурална козметика.
[още »]

ПОКАНА

22.11.2016

Съюза на офицерите и сержантите, гр. Шабла и Зелен образователен център Ви канят на изложба картини на румънската художничка ЙОАНА МАЙЕР Откриването ще се състои на 26 ноември 2016 г. /събота/ от 11 ч. в Зеления център. ЗАПОВЯДАЙТЕ!
[още »]

КОЛЕДНО МАТИНЕ „ЧАЕНИ ИСТОРИИ“

18.11.2016

Мили приятели, Зелен образователен център има удоволствието да Ви покани на нещо различно и неповторимо - коледно матине под звуците на хубава музика, с вкус на домашни сладки и аромат на освежаващ чай! Всеки ще има възможност да се докосне до ръчно изплетени сувенири и аксесоари, както и до естествена козметика и екологично чиста продукция, предложени с много любов. Ще Ви очакваме на 10.12./събота/ от 11 ч., за да споделим уютната атмосфера, обгърнати от сладостен аромат и чуем Чаените истории на 4-ри вдъхновяващи дами: Теофания Христова - пиано, Елена Соленкова - кулинария, Николинка Крайчева - плетива и Елен Сабатини - козметика!
[още »]

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35