НовиниЦентъраУслугиИгриКонтакти

Новини

ОБЯВА

03.08.2017

ИБЕИ-БАН организира общественo обсъжданe на проекта на Интегрирания план за управление. Общественото обсъждане ще се състои на 4 август 2017 г. от 15.00 ч. - в сградата на Зеления образователен център в гр. Шабла, на ул. „Равно поле” № 57А.
[още »]

Музикални вечери „Летен бриз“

31.07.2017

В рамките на „Дни на морето Шабла 2017“ Община Шабла със съдействието на г-н Камен Кенов и Зелен образователен център планират оргнизирането на поредица от камерни концерти, които ще дадат начало на една сериозна културна инициатива, наречена „Музикални вечери „Летен бриз““.
[още »]

ПОКАНА

20.07.2017

Здравейте, приятели! За пета поредна година Зелен образователен център дава поприще на местни творци в приложното и изобразителното изкуства, които ще могат да изложат своите произведения пред широка аудитория. Каним всички, които имат желание да се включат в тазгодишната изложба, да донесат творбите си в срок до 29 юли/събота/. ОЧАКВАМЕ ВИ!
[още »]

ПОКАНА

11.07.2017

Зелен образователен център Ви канят на изложба-стъклопис „През маската на един харпунджия“ на ИВАН МИНЧЕВ Откриването ще се състои на 17 юли 2017 г. /понеделник/ от 19:00 ч. в Зеления център. З А П О В Я Д А Й Т Е!
[още »]

Лятна програма за деца 2017

05.07.2017

Здравейте, приятели! И тази година предлагаме за Вашите деца лятна програма, изпълнена с много игра, движение и различни активности-майсторим с ръцете си, рисуваме фантазиите си, моделираме с глина, учим забавен английски! Заедно с децата ще преживеем радостта от търсенето, от познанието, от действието и работата. Заедно ще търсим тайната на щастливото детство – скритата истинска природа у Детето! Малчуганите, които могат да вземат участие в тeзи приключения са на възраст над 5 години.
[още »]

изложба

01.07.2017

От 30 юни до 15 юли можете да се насладите на изложбата на Люба Захова, Галина Върбанова, Ирина и Живко Арнаудови, и Ирина Печерских по повод Празника на Слънцето. Заповядайте!
[още »]

Книжен кът в Зеления център и „Моши моши, Япония“

16.05.2017

Здравейте приятели, вдъхновени от любовта към книгите, създадохме място за вас с уютна книжна атмосфера. Това се реализира с подкрепата на издателства „Сиела“ и „ИнфоДар“. С удоволствие Ви предлагаме да се насладите на приключението да намерите своето усещане за книга сред множеството други, да разнообразите времето с децата си, да срещнете правилния избор за подарък, с който да изненадате любим човек, да прочетете първата страница от завладяващ роман и да не искате да си тръгнете без него... Ние вярваме и искаме да бъдем мястото, на което любовта среща не само книгите, но и културата, която обогатява, променя и вдъхновява всекидневието ни. Затова неслучайно сме поканили авторката на една от най-търсените книги у нас в последните пет месеца „Моши моши, Япония“, Юлияна Антонова – Мурата. Като културно аташе в Токио преди години и като дългогодишен дипломат с ранг на пълномощен министър, госпожа Юлияна Антонова- Мурата днес не спира да работи за популяризиране на културата и на двете страни. България - като нейна родина и Япония като страната, в която живее със семейството си, по някакъв магичен начин стават по-близки благодарение на разказите, които авторката излива от душата си. Май е, пролетно е, слънчево е, време е за книжки и сладки приказки. Заповядайте на 27 май/събота/ от 17:30 ч. в Зелен Образователен център. Ще бъде хубаво! :)
[още »]

Изложба “ArtExtreme 15” в Зелен образователен център

26.04.2017

От 04 до 06 май в Зелен образователен център с подкрепата на община Шабла гостува изложбата “ArtExtreme 15” на варненския художествен екип АНДАРИ. Откриването е на 04 май от 17:30 часа. През 2015-2016 г. изложбата беше показана под патронажа на Вицепрезидента на Република България Маргарита Попова в галерия Espacio BOP – Мадрид, Испания; в Национален етнографски музей – София и във Военноморски музей – Варна.
[още »]

Изложба

26.04.2017

С изложба посветена на 22 април – Световния ден на земята, на 18-ти Зеленият образователен център (ЗОЦ) в Шабла отбеляза шест години от своето създаването. На събитието присъстваха кметът на община Шабла Мариян Жечев, председателят на Общинския съвет д-р Йорданка Стоева, жители и гости на града.
[още »]

ПОКАНА

12.04.2017

По случай Деня на Земята студенти от Национална художествена академия, специалност „Художествена обработка на метала” с ръководител Емил Бачийски представят малки пластики от рециклиран метал, посветени на Земята и нейните животински обитатели.
[още »]

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35