НовиниЦентъраУслугиИгриКонтактиНов материал

Новини

ПОКАНА

03.02.2017

По случай Тодоровден - 04 март, Зеленият образователен център организира изложба на гоблени под наслов „Конете - сила и свобода“. За трети път жителите на града ще имат възможността да се докоснат до изкуството на жените - гобленарки на община Шабла и да се насладят на хармонията от цветове и изящество. Ще се радваме, ако се включат повече майсторки на ръкоделието. Молим всички желаещи участнички в изложбата да предоставят творбите си в срок до 25 февруари (събота) в Зеления образователен център! Единственото условие е в гоблените да присъства образ на кон. Изложбата ще се състои при събрани минимум 15 гоблена и ще бъде открита в навечерието на празника.
[още »]

Алтъна разказва

23.01.2017

За нас всяка майка е „Герой всеки ден“. Затова за поредна година, по случай Бабинден, Зелен образователен център отбеляза празника, като посрещна своя пръв гост Ивелина Никова - по професия главен счетоводител, но същевременно автор на стихосбирките „Златни нишки“, „България в сърцето ми“, „Копнеж по слънце“ и "В тебе аз ще остана", както и на повестта „Алтъна“.
[още »]

ПОКАНА

17.01.2017

Мили приятели, по случай Бабинден, „Алтъна“ и Зелен образователен център Ви канят да погледнете света през други очи и да разберете, че колкото сме различни, толкова сме и еднакви, когато пуснем доброто в душите си. Осмелете се и прекрачете през дебрите на Родопа планина, за да узнаете историята на Алтъна, родена в земята на траките и наследила дарбата на Орфей-на 21 януари/събота/ от 11:30 ч. Очакваме Ви!
[още »]

КОЛЕДНО МАТИНЕ

17.01.2017

„Чаени истории“ се наричаше организираното Коледно матине, което се състоя на 10 декември в Зеления образователен център. Идеята възниква от нетрадиционните календари „Чаени истории“, чиито илюстрации и текстове към тях са вдъхновени от нещата наоколо. В тях са споделени много лични мисли, разговори и преживявания и са част от един особен илюстрован дневник. Съботният ден събра четири талантливи дами - Елен Сабатини, Елена Соленкова, Николинка Крайчева и Теофания Христова, и нашите гости на чаша ароматен чай, хубава музика и ароматни сладки. Присъстващите можеха още да разгледат и закупят ръчно изплетени сувенири и натурална козметика.
[още »]

ПОКАНА

22.11.2016

Съюза на офицерите и сержантите, гр. Шабла и Зелен образователен център Ви канят на изложба картини на румънската художничка ЙОАНА МАЙЕР Откриването ще се състои на 26 ноември 2016 г. /събота/ от 11 ч. в Зеления център. ЗАПОВЯДАЙТЕ!
[още »]

КОЛЕДНО МАТИНЕ „ЧАЕНИ ИСТОРИИ“

18.11.2016

Мили приятели, Зелен образователен център има удоволствието да Ви покани на нещо различно и неповторимо - коледно матине под звуците на хубава музика, с вкус на домашни сладки и аромат на освежаващ чай! Всеки ще има възможност да се докосне до ръчно изплетени сувенири и аксесоари, както и до естествена козметика и екологично чиста продукция, предложени с много любов. Ще Ви очакваме на 10.12./събота/ от 11 ч., за да споделим уютната атмосфера, обгърнати от сладостен аромат и чуем Чаените истории на 4-ри вдъхновяващи дами: Теофания Христова - пиано, Елена Соленкова - кулинария, Николинка Крайчева - плетива и Елен Сабатини - козметика!
[още »]

Фарът – магия, история и загадъчност

25.10.2016

По случай Деня на Черно море - 31 октомври - Зелен образователен център Ви кани на събитие, посветено на 160-тата годишнина на най-стария фар по българското Черноморие – Фар Шабла.Заповядайте на 28 октомври (петък) от 17:30 ч.
[още »]

СЪОБЩЕНИЕ!

14.10.2016

Скъпи приятели и клиенти, уведомяваме Ви, че от 15 до 19 октомври, включително Зелен образователен център няма да работи. Благодарим за разбирането! Екипа на ЗОЦ
[още »]

ФЕСТИВАЛ НА ХВЪРЧИЛАТА – ШАБЛА 2016

15.09.2016

Празник, посветен на хората и птиците от крайбрежна Добруджа, организиран от Община Шабла, Зелен образователен център и Сдружение за опазване на дивата природа.
[още »]

ПОКАНА

15.08.2016

Творческа среща с ВЛАДО ЛЮБЕНОВ Представяне на романа „Адвокатът на лудите“ 15 август (понеделник), 17.30 часа Зелен образователен център
[още »]

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35