НовиниЦентъраУслугиИгриКонтакти

Новини

ПОКАНА

18.07.2016

За четвърта поредна година Зелен образователен център дава поприще на местни творци в приложното и изобразителното изкуства, които ще могат да изложат своите произведения пред широка аудитория. Каним всички, които имат желание да се включат в тазгодишната изложба, да донесат творбите си в срок до 30 юли/събота/. ОЧАКВАМЕ ВИ!
[още »]

ПОКАНА

30.06.2016

В навечерието на първото юлско утро, като цветна прелюдия към очакването на предстоящия изгрев, Зелен образователен център кани жителите и гостите на града – ценители на изобразителното изкуство, на ИЗЛОЖБА - ЖИВОПИС НА МЕСТНИ ТВОРЦИ "СРЕЩИ НА БРЕГА"
[още »]

Оригинален акварел на Сандра Лийн Сторшейн

15.06.2016

На 13 юни в Зеления център беше открита изложба на американската художничка Сандра Лийн. Сандра започва да рисува през 2009 година и постига забележителен успех за кратко време, в което е отдадена на своето изкуство. Нейни творби са част от колекциите на ценители по целия свят.
[още »]

„ДЕТСКО ЛЯТО 2016“

10.06.2016

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В „ДЕТСКО ЛЯТО 2016“ Записване в Зелен образователен център: гр. Шабла, ул. „Равно поле” №57А, тел. 05743/4200 Повече информация на интернет страница: www.shabla-greencenter.info; фейсбук страница: https://www.facebook.com/GTC.Shabla *Записванията са до 30 юни. Заниманията започват на 05 юли/вторник/ при минимум 5 записали се деца за кръжок. ОЧАКВАМЕ ВИ!
[още »]

ПОКАНА

09.06.2016

От 13 юни до 29 юни в Зелен образователен център ще гостува изложба-живопис на Сандра Лин Строшейн. Възможност да се срещне и поговори лично с авторката ще има всеки, който уважи с присъствието си официалното откриване на изложбата на 13 юни/понеделник/ 2016 г. от 17:30 ч. ЗАПОВЯДАЙТЕ!
[още »]

СЪОБЩЕНИЕ

28.04.2016

Във връзка с осъществяване на ремонтни дейности, непозволяващи придвижването на МПС по „Аспарухов мост” гр. Варна, уведомяваме българските граждани и чуждестранните гости, че могат да ползват обходни маршрути при пътуването си от Граница Румъния към Южното Черноморие, за които могат да получат информация от приложените карти и GPS-координати. За повече информация вижте в сайта на Община Шабла: http://www.shabla.info/index.php?do=58&id=1881
[още »]

Фотоконкурс “ШАБЛА – КЪТЧЕ ОТ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ”

27.04.2016

І. ЦЕЛИ: Да се даде възможност за изява на творческите заложби на участниците, както и да се стимулира техния интерес към решаване на проблемите, свързани с опазването и съхраняването на природата. Конкурсът има за цел да провокира дискусия за обмен на знания, умения и нови идеи.
[още »]

Пет години Зелен образователен център

27.04.2016

Официално петгодишнината на Зелен образователен център – Шабла бе отбелязана няколко дни след фактическото му откриване през 2011-та година, на 18 април. В петъчната вечер на предходната седмица мястото стана притегателен център на приятели на зелената инициатива, спомосъществуватели и съратници на всички разнообразни образователни, екологични, информационни, туристически и културни събития, случили се на територията на Центъра до този момент. Екипът на ЗОЦ – Даниела Тодорова, Галина Анастасова и Десислава Димитрова посрещнаха гостите си и приеха цветя и поздравления за юбилея, както и пожелания за вдъхновение, инициативност, новаторство и дългогодишни успешни практики.
[още »]

„С детски ръце и сърце“

27.04.2016

22 април – Международният ден на Земята, е времето да помислим за своята планета, за живота на нея и как да бъдем нейните по-добри и мислещи за бъдещето й обитатели. Всяка година милиони души по целия свят отбелязват събитието, като демонстрират подкрепата си за опазване на околната среда. Фестивали, митинги и събития на открито се провеждат в почти 200 страни.
[още »]

Английски език за начинаещи

26.04.2016

Зелен образователен център предоставя възможност на всички желаещи, работещи в туристическия сектор, да се включат в курс за начинаещи по английски език. Тук ще ви посрещне Барбара Лестър /Ирландия/. Във всеки урок с нея има усмивка, много настроение, внимателен подход и перфектен английски.
[още »]

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35