НовиниЦентъраУслугиИгриКонтакти

Среща с изкуството

 
  Новини
 
Среща с изкуството
 


В навечерието на July morning, гостите и жителите на бщина Шабла имаха възможност да се срещнат с местни представители на музикалното и изобразителното изкуства.

В една от залите на Зеления образователен център бе експонирана изложбата-акварел на шабленския художник, Люба Захова.

Обширната градина на Зеления център се оказа тясна за желаещите да се докоснат до изобразителното изкуство и вдъхновяващите изпълнения на роденият в Шабла, известния тенор, Живко Желев.

Културното събитие уважиха кметът на община Шабла, Красимир Кръстев, неговият заместник, Мариян Жечев, общински съветници, гости и жители от Общината.

В приветствието си Красимир Кръстев изказа своята гордост, че в община Шабла твори талантлив майстор на четката, който с изкуството си променя културния облик на Шабла и пожела здраве и творческо вдъхновение на нашата съгражданка.

Топли думи на благодарност, Люба Захова получи и от председателят на сдружение „Обединени за Шабла”, д-р Йорданка Стоева.

„Това, заради което се връщат напусналите нашия малък град, е именно изкуството.”-каза д-р Стоева и изрази надеждата си, че с всяка нейна изложба, все повече хора ще се докосват до красотата на изгрева, природата, морето…

Същинската част на Джулая се състоя на брега на морето, на къмпинг „Добруджа”, около огъня на брега на морето.

Преживяхме несравнимата емоция на Изгрева, заедно с прекрасните наши звезди - китариста Краси Бончев и вокалистката Деси Донева.


 

Вход

Потребител
Парола
Нова регистрация

С финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България.

Община "Шабла"
9680 гр. Шабла,
Област Добрич,
ул. "Равно поле" №35